Четвер, 18.04.2024, 19:00
В гостях у Мар'яна
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
    Наше опитування
    Який у Вас підсилювач
    Всього відповідей: 20
    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Головна » 2015 » Червень » 29 » Флешка у лампі
    01:05
    Флешка у лампі

    "Азбука моддінгу" бачила чимало модифікованих USB-накопичувачів, виконаних у стилі стімпанк. Але кожен проект складний по своєму – повторити щось подібне вдасться далеко не кожному. А ось робота людини SlavaTech в цьому відношенні представляється мені ласим шматочком. Ні, ніхто не говорить, що необхідно спорудити повну копію, але ідею все ж запозичити можна! Як мені здається, вона одночасно проста і дуже видовищна.

    Основою є цілком собі звичайна вакуумна лампа від старого приймача або телевізора. Де можна знайти таку основу? Відповідь ми вже далив старому радіо або телик. Думаю, навряд чи хтось відмовиться позбутися від стародавнього мотлоху з комори за символічну плату. Головне знайти людину, у якої є подібне добро! SlavaTech в цьому відношенні серйозних труднощів не має, роздобувши дуже вдалу основу. Виглядає вона так само яскраво і соковито, як огляд Sony PlayStation Vita. Ну особисто мені подобається!

    Що робимо далі? Все просто. Намагаємося втиснути чіп флешки в цю саму лампу. Тут є два шляхи – або акуратно вмістити електроніку в заводську основу лампи, або спорудити саморобне "гніздо". Автор представленого проекту пішов другим шляхом – його патрон з міді вдався на славу. Що може бути більш стимпанковским, ніж поєднання червоного металу і скла з мікросхемами?

    Фінальний штрих – організація підсвічування. В цьому відношенні у SlavaTech теж все вийшло здорово і оригінально – милують око відразу кілька світлодіодів синього кольору. Відмінне доповнення і без того яскравого девайса. До речі, свій проект моддер виставив на продаж. Ціна задоволення – всього 75 доларів США. Недорого для модифікації подібного класу.

    Взято з http://azmod.ru/gallery/fleshka-v-lampe/

     

     

    Переглядів: 499 | Додав: maryan | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar
    Вхід на сайт
    Пошук
    Архів записів
    Друзі сайту
  • РАДІОДЕТАЛІ ДЛЯ РЕМОНТУ ТА ВИРОБНИЦТВА blackchip.com.ua